Неймовірну ONUKA у Луцьку тричі викликали на біс

30 Травня 2017, 11:24
3485

Всесвітньовідомий музичний гурт ONUKA, який у своїй творчості поєднує народні інструменти із сучасною електронною музикою, дав гучний концерт у Луцьку.

Драйвове дійство відбулося у понеділок, 29 травня, у Волинському драмтеатрі імені Тараса Шевченка.

Ще задовго до концерту до будівлі драмтеатру почали сходитися охочі послухати улюблений гурт. За словами організаторів, квитки продали всі, проте о 19:00, коли і мало початися музичне дійство, зал був наповнений більш, ніж наполовину. Ще за хвилин 10-20 майже всі сидіння були зайняті.







Терпляче зачекавши всіх лучан, які запізнилися, ONUKA з’явилася на сцені і виконала пісню «Світанок», створити яку фронтвумен Нату Жижченко надихнув текст на стіні покинутого будинку.






Опісля вона привіталася з лучанами: «Прийшло так багато людей, це найцінніше для нас сьогодні, дякуємо». На що зал відповів гучними оплесками.





Далі ONUKA виконала драйвову пісню «Look», по завершенні якої Ната сказала: «Луцьк можна назвати моїм рідним містом, адже я тут провела своє дитинство, мій батько працював тут». Рідному місту фронтвумен гурту присвятила композицію «Misto». Глядачі не могли стримувати емоції, почувши знайомі мотиви, та почали танцювати просто у проходах між сидіннями.







Під гучні овації ONUKA продовжила дарувати лучанам неповторні мелодії електроніки та народних інструментів. Варто зауважити, що на концерт завітали зовсім різні люди – від дітей шкільного віку та студентів до старших людей, які однаково «кайфували» від того, що відбувається.









Зал остаточно «розкачала» композиція «Animal». Здавалося, гості концерту були готові викинути крісла і розламати драмтеатр на частини. Ната Жижченко у свою чергу заохочувала не стримуватися і танцювати досхочу.

Потому ONUKA подарувала лучанам ще не одну прекрасну композицію. Прозвучали зокрема «Don't Fly Away», «When I Met You» та «Around Me». Пісню під назвою «1986» фронтвумен гурту присвятила своєму батьку, який волею випадку став ліквідатором на Чорнобильській АЕС, та всім маловідомим героям.






Під останні композиції: «Vidlik», «Other», «Noone», «Zavtra» та «Hope» зал просто шаленів, завершуючи кожну хвилею бурхливих оплесків.

У кінці ONUKA тричі викликали на біс і музиканти двічі виходили до вдячної публіки, виконавши пісні «Time» та «Vidlik».





























































Світлана КИРИЛОВА

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО
 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром