Жити комфортно: правила благоустрою від «Dream Town»

12 Листопада 2020, 09:14
правила благоустрою від «Dream Town» 2474
правила благоустрою від «Dream Town»

При будівництві нового дому недостатньо брати до уваги тільки характеристики квартири: планування, метраж, поверх, наявність оздоблення та якість реалізації проєкту. Потрібно також врахувати, що знаходиться поза квартирою, а саме – інфраструктуру самого житлового комплексу і району в цілому.

Розвинена інфраструктура – складова комфорту і безпеки мешканців.

Зовнішня інфраструктура – це благоустрій та транспортна доступність району, в якому знаходиться житловий комплекс, а також наявність соціально значущих об'єктів.

Залежно від того, що саме розташоване неподалік від новобудови, вона стає зручною для певної соціальної категорії громадян.

Для сім’ї, що мешкає у «Dream Town» у пішій доступності від будинку є школа і дитячі садочки, комплекси з розвагами як для дітей, продуктові супермаркети та бутіки.

Для молоді актуальні розваги, якраз неподалік від «Dream Town» великий розважальний центр з кінотеатром, боулінгом, кафе і ресторани. Поряд фітнес-центри та спортивний комплекс з басейном, стадіон. Також, звідси легко подорожувати – рукою подати до вокзалів.

Для старших людей перш за все «Dream Town» – це тихий комфортний район з хорошим транспортним сполученням, поряд лікарня, аптеки та банки. І хоча це центральний район міста, є тихі вулички для прогулянок.

Внутрішня інфраструктура теж сучасна та комфортна. У розробці прибудинкової території «Dream Town» закладені три найважливіші принципи: безпека, ергономічність і зручність. Від забудовника «Dream Town» мешканці отримають сучасний двір та новітній паркінг.

Для сімей, що підтримують здоровий спосіб життя біля будинків будуть місця для пробіжок. Майданчик з тренажерами просто неба дозволять активно проводити час з користю для здоров'я як молоді, так і представникам старшого покоління. Будуть також доріжки для прогулянок з дитиною на свіжому повітрі, яскраві та цікаві розвиваючі майданчики. Для поціновувачів спокійного проведення часу - затишні кафе з літніми майданчиками, зелена зона, в якій можна влаштувати пікнік, почитати книгу. Втілені тенденції сучасного ландшафтного дизайну, будуть облаштовані клумби з декоративним камінням, квітучі рослини будуть наповнювати повітря своїм ароматом. Сюрпризом для мешканців стануть цікаві артспоруди.

Продумані і такі деталі як пандуси, за рахунок яких зручно підійматися на свій поверх і спускатися вниз з коляскою та візочком, поручні, лавки, велопарковки, декоративне вечірнє освітлення, інтернет-лінії, швидкісні ліфти, системи пожежогасіння тощо.

Транзитні шляхи комплексу вибудувані таким чином, що забезпечуючи зручний доступ до під'їздів. Пішохідні зони не перетинаються з зонами проїзду автотранспорту. Людям, у яких є автомобіль збудували новітній підземний паркінг з надійною охороною.

Інфраструктура «Dream Town» орієнтована на потреби мешканців. Обирайте собі дім та комфорт на довгі роки.

099 327 27 27

dream-town.com.ua


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром