Шиба розказав, як налагодити безперебійну якісну роботу громадського транспорту

11 Листопада 2020, 16:10
Шиба розказав, як налагодити безперебійну якісну роботу громадського транспорту 2813
Шиба розказав, як налагодити безперебійну якісну роботу громадського транспорту

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба детально розповів про те, як вирішити проблему заторів та налагодити якісну безперебійну роботу громадського транспорту в місті.

Про це він говорив із журналістами Анастасією Качиною та Олегом Криштофом в інтерв’ю, уривок якого опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата.

«Цю проблему ми вирішували в 2006-2007 роках успішно, не деклараціями про те, що треба десь вулиці розширювати, чи збільшувати кількість непридатних маршруток. Тоді було забезпечено роботу комунального громадського транспорту і організовано добре рух транспорту по вулицях», – переповідає кандидат у мери Луцька.

Тоді, за словами Шиби, здійснили ремонт дорожнього покриття на вулицях: Глушець, Набережна, Карпенка-Карого, Ковельська. Це дало змогу розвантажити центральні вулиці Луцька, адже велика кількість автомобілів не заїжджали в центр, а рухалися відремонтованими вулицями.

Нині ж кількість автомобілів у Луцьку збільшилася щонайменше вдвічі, втім організацією руху вулицями, каже Шиба, ніхто серйозно не займається: щоб одні вулиці розвантажити, на другі перекинути, треті зробити односторонніми.

«Це просто – розумно, логічно організувати рух транспорту, і заторів не буде. І це, до речі, є однією з частин генерального плану, там все передбачено і прораховано, як організовувати рух транспорту. І цих проблем не буде, це все прораховано, тільки треба виконувати генеральний план», – каже Богдан Шиба.

Читайте також«Кіборг» Ваврищук звернувся до лучан, які 15 листопада обиратимуть мера Луцька. ВІДЕО

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром