Театральний майдан: цигарки мінятимуть на цукерки

29 Травня 2017, 17:46
1858

У всьому світі 31 травня відзначають Всесвітній день без тютюну. Цього року працівники управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з «Клінікою, дружньою до молоді» організовують акцію «Обміняй цигарку на цукерку», яка відбудеться на Театральному майдані нашого міста.

Захід розпочнеться о 12:00, повідомляють на сайті міськради. 

Небайдужі мешканці Луцька зможуть обміняти свою цигарку на цукерку, тим самим усвідомивши свій вибір. Працюватиме інформаційний намет та психологічна порадня.

Лейтмотив заходу - привернути увагу до проблеми тютюнопаління та застерегти, особливо дітей та молодь від згубної звички, яка є причиною численних бронхітів, пневмоній, астми, серцево-судинних захворювань.

В Україні склалася особливо небезпечна ситуація щодо активного поширення тютюнопаління у молодіжному середовищі. Не менш небезпечним є пасивне паління, особливо для дітей та молоді.

Акція з боротьби з тютюнопалінням є ще однією нагодою для лучан усвідомити небезпеку, яку несе здоров’ю суспільства тютюнопаління, допомогти людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички, та застерегти тих, хто ще не спробував палити.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024