Потерпілі не з’явилися на судове засідання у справі Даура Морганії

29 Травня 2017, 17:41
1940

У відкритому судовому засіданні суд продовжив допитувати потерпілих від дій осіб, які обвинувачуються у проникненні в приватні будинки.

Двоє потерпілих не з'явилося, тому у разі їхньої неявки і на наступне засідання у залі суду вирішуватиметься питання про їх участь в процесі, – повідомив на своїй сторінці у Facebook самооборонівець Олександр Ніколайчук.

Нагадаємо,  що у січні 2017 року Дауру Морганії та Вадиму Пігалюку, яких підозрюють у здійснені серії крадіжок, суд визначив найвищу міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте також: Банда луцьких грабіжників маскувалася під спортсменів «Воїна»

У понеділок, 29 травня, суд продовжив у відкритому судовому засіданні (уже п'ятому) допитувати потерпілих від дій осіб, що обвинувачуються у проникненнях в приватні будинки та офісні й виробничі приміщення та вчиненнях крадіжок.

Колегія суддів під головуванням голови суду Михайла Квятковського опитала трьох потерпілих. Розгляд справи тривав близько 40 хвилин. Ще двоє потерпілих не з'явилося, тому у разі їхньої неявки у вівторок, 30 рравня, у залі суду вирішуватиметься питання про їх участь в процесі.

Головуючий суддя висловив побажання повністю використовувати виділений час на розгляд справи та дослідженню матеріалів, бо щодня збирати колегію із трьох суддів є однозначно проблематичним завданням.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром