Двом лучанкам присвоять звання «Мати-героїня»

11 Листопада 2020, 13:19
2386

Виконавчий комітет Луцькради рекомендуватиме для представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня» двох жінок.

Про це йдеться в проєкті рішення виконкому.

Рекомендувати вирішили за вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю Зуб Олену Анатоліївну та Сич Олену Михайлівну, які народили та виховали по шість дітей.

Громадянки Олена Зуб (працювала «НПТ Каскад» диспетчеркою, нині домогосподарка) та Олена Сич (працювала соціальною працівницею по догляду за непрацездатними громадянами, нині домогосподарка, перебуває        по догляду за дітьми, так як  двоє дітей з інвалідністю) згідно з порядком присвоєння почесного звання «Мати-героїня», зі встановленим пакетом документів звернулися до Луцької міської ради про підготовку клопотання перед Президентом України про присвоєння їм почесного звання «Мати-героїня».

Департаменту соціальної політики міської ради доручать підготувати відповідні документи про представлення до нагороди та направити їх Волинській обласній державній адміністрації для подальшого вирішення питання.

Читайте також: «Чужих дітей не буває»: лучан закликають доєднатися до благодійної акції

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром