«Ми теж не будемо здаватися і за це воюватимемо», – квіткарі з проспекту Волі

29 Травня 2017, 16:21
2122

Квіткарям, що торгують на проспекті Волі, 3-5 продовжують шукати зручніше місце для торгівлі.

У понеділок, 29 травня, на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження завітали квіткарі, які торгують у сквері, що на проспекті Волі, 3-5.

Як стверджують продавці квітів, вони ходили на прийом до секретаря Луцькради Ігоря Поліщука, який пообіцяв, що питання перебування квіткарів у сквері мають вирішити найближчим часом.

«Подивіться, як у Тернополі, Рівному розвинуті базари, все зроблено для людей, щоб вони вижили, а в нас це чому блокують?... Ми теж не будемо здаватися і за це воюватимемо», – апелювали квіткарі.

Натомість члени комісії запропонували не ставити в приклад інші міста, а дочекатися рішення щодо квіткового павільйону в Луцьку.

У підсумку голова комісії Андрій Козюра запропонував рекомендувати управлінню архітектури напрацювати можливі місця розміщення павільйону і після того їх обговорити.

Читайте також: Волі: квітковий ринок знову вимагають перенести

Нагадаємо, жителі будинку вже не раз просили міську владу перенести стихійний квітковий ринок. Квіткарі, у свою чергу, не досягли компромісу з владою, оскільки їх не влаштовували запропоновані варіанти перенесення ринку.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром