До боротьби зі смородом вирішили залучити СБУ

29 Травня 2017, 12:22
1655

Представники міської влади підозрюють, що ще однією причиною неприємного запаху є диверсійні моменти.

Про це заступник міського голови Костянтин Петрочук повідомив у понеділок, 29 травня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Він зауважив, що після призупинення роботи заводу з виготовлення біоетанолу неприємні запахи далі поширюються містом. Це змушує шукати й інші варіанти джерел смороду.

«Направили запити в Держекоінспекцію і навіть до СБУ. Бо є підозри, що тут присутні диверсійні моменти. Коли неприємний запах почали відчувати в інших місцях, з’явилася підозра, що в каналізацію, можливо, скидали якусь хімічну речовину. Бо запах з’являвся, до прикладу, на 40-му та Рівненській, а на Львівський в той час його не виявляли. Він з’являвся і незадовго зникав», – зазначив Костянтин Петрочук.

Крім того, за словами Петрочука, нещодавно виявили ще одне можливе джерело смороду – незрозуміла рідина, яка витікає з труб, що знаходяться на Львівській. Втім, ці стоки не стосуються виробництва цукрового заводу.

Також припускають, що неприємний запах може підсилюватися через несанкціоновані скиди на поля, що знаходяться за 7-8 кілометрів від Луцька та відходи від діяльності скотобоєнь.

Про все, пов'язане з «попсованою» атмосферою у Луцьку Ви можете почитати запосиланням.

Читайте також: Акцію протесту через сморід у місті під стінами міськради влаштувала жінка з маленькою дитиною

Читайте також: Сморід «підкорює» нові райони Луцька, – соцмережі

Читайте також: Фекалії, дріжджі та зливні нечистоти: виявили три основні джерела неприємного запаху

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром