Шиба прокоментував заяви про те, що нібито хотів знести міст над залізницею в Луцьку. ВІДЕО

10 Листопада 2020, 13:28
3171

Богдан Шиба прокоментував заяви про те, що, будучи на посаді Луцького міського голови, він нібито не хотів добудовувати міст над залізницею, і навіть мав намір його знести.

Відповідь на ці заяви Шиба дав журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині в інтерв’ю, уривок якого опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата у мери Луцька.

 «Як написано: «Судіть за їхніми ділами, а не за словами». Ми із депутатами міської ради відразу вирішили, що на цей надземний міст не варто витрачати бюджетні кошти, а треба використати кошти і можливості тих підприємців і підприємств, які працюють на Варшавському ринку. Але ті власники, ну я вже не буду називати прізвища, бо декому вже світла пам’ять, загнули таку високу ціну, що треба було ледь не всю ту землю віддати в приватну власність для того, щоб побудувати той перехід», – розповідає Богдан Шиба.

Фраза про те, що цей міст легше знести, каже Шиба, була сказана на емоціях. Він знав, що депутати на це не погодяться. 

«Для того, щоб депутати стояли на своєму, я сказав: «Його легше зараз знести, бо щоб добудувати, це буде коштувати величезних преференцій для цих підприємців». Я знав, що депутати, звичайно, на це не погодяться. То просто була хвиля емоцій в момент, коли не вдалося спонукати власників до людського рішення», – пояснює кандидат у мери Луцька.

Богдан Шиба запевняє, що насправді міст над залізницею зносити не збирався. Навпаки, мав намір його добудувати. 

Читайте також: Кандидат у мери Луцька Шиба розповів, чому треба ліквідувати департамент мунварти. ВІДЕО

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром