Кандидат у мери Луцька Шиба розповів, чому треба ліквідувати департамент мунварти. ВІДЕО

10 Листопада 2020, 12:06
6382

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба розповів, як оцінює роботу департаменту муніципальної варти Луцької міської ради і яким бачить його майбутнє.

Про це Шиба розповів у інтерв’ю журналістам Анастасії Качині та Олегу Криштофу в інтерв’ю, уривок якого опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата.

Богдан Шиба вважає, що департамент муніципальної варти перетворили в приватну армію тимчасової влади міськради. Шиба неодноразово заявляв, що коли лучани йому довірять керувати містом, цю структуру він ліквідує.

Читайте такожБогдан Шиба розказав, що буде з муніципалами, коли він стане мером Луцька

«Це треба буде в один день чи в одну мить ліквідувати і перетворити на нормальну структуру, яка займатиметься благоустроєм, порядком на вулицях міста, а не застосовуватиме каральні методи до лучан. Право на законне насильство має тільки поліція на підставі рішення суду, а тут якась невідома структура без рішення суду, на підставі рішення виконкому бульдозерами їде на людей. Цього не можна допускати, це антиконституційно, і треба в такому вигляді цю муніципальну поліцію ліквідувати», – переконаний кандидат на посаду Луцького міського голови.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром