Дорогою Луцьк – Жидичин комфортно можна їздити хіба що бульдозером, – Олесь Драган

29 Травня 2017, 09:35
3066

Лучанин звернувся до директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації із запитанням про про побудову велодоріжки з Луцька до Жидичина і про ремонт самого полотна дороги.

Своє звернення Олесь Драган оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Далі подаємо його допис повністю і без змін:

«Повертаючись до теми велопересування, велодоріжок та щедрих обіцянок декого з начальників департаментів ОДА (так-так, пане Мирка, про вас мова).

Всі, хто їздять двома колесами без моторчиків, пам'ятають дискусію про побудову велодоріжки з Луцька на Жидичин і про ремонт самого полотна дороги. Всі пам'ятають, як нам обіцяли, що не сьогодня-завтра велодоріжка буде побудована, і ми зможемо у вихідний день безпечно насолодитися велопрогулянкою. 

Пройшло два роки, а доріжка так і недобудована. Дорога Луцьк – Жидичин, полатана минулої осені нашими руко*опими умільцями з "Автодору", стала ще гіршою, ніж була, і проїхати більш-меньш комфортно там сьогодні можна хіба що бульдозером дорожників. Причому, що цікаво! Старий асфальт ще якось тримається, а повисипалися саме ті "латочки", що ліпили до нього наші о**єнні спеціалісти від ремонту.

Я розумію, що пану Мирці і автодорога з Луцька на Володимир-Волинський здається цілком придатною для пересування нею автівками, але в мене все рівно є запитання:

"КОЛИ ЗАКІНЧАТЬ БУДУВАТИ ВЕЛОДОРІЖКУ, ПАНЕ МИРКА?"».

Читайте також: Лучанин вимагає відремонтувати «порізану на шматки» Набережну





 

Коментарі
29 Травня 2017, 23:13
Олесь в черговий раз пукнув в муку
29 Травня 2017, 23:21
До попереднього коментатора: ви й на таке нездатні.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром