«Сталкера» з Луцька затримали у зоні відчуження

29 Травня 2017, 07:49
2452

Екстремали-туристи проникли на територію зони відчуження поза контрольно-пропускних пунктів і були виявлені правоохоронцями під час патрулювання поблизу відселеного села Вільча.

Співробітники відділу зони ЧАЕС виявили 27-річного жителя Луцька і 24-річного мешканця Харківської області незаконно проникли на територію зони відчуження, повідомили на сайті ГУНП у Київській області.

Порушники, які поза контрольно-пропускних пунктів незаконно проникли на територію зони відчуження з метою екстремального туризму, були виявлені правоохоронцями під час патрулювання поблизу відселеного села Вільча.

Відносно даних громадян були складені адмінпротоколи за ст.46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Порушникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Матеріал направлено до Іванківського районного суду Київської області для прийняття рішення.

Читайте також: Перемоги: чоловік стрибнув на потяг зі шляхопроводу


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром