Що буде з Центральним ринком, коли Богдан Шиба стане мером Луцька. ВІДЕО

09 Листопада 2020, 12:27
Богдан Шиба 5172
Богдан Шиба

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба вважає, що Центральний ринок не потрібно зносити. Достатньо реконструювати його так, аби він мав цивілізований, сучасний вигляд і був сприятливим тлом замку Любарта. 

Про це Шиба розповів у інтерв'ю журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині. Уривок інтерв'ю опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата.

Богдан Шиба вважає, що ринок повинні облаштувати відповідно до вимог сучасності самі підприємці. І вони, за словами кандидата, готові це зробити за двох умов: якщо не доведеться платити якісь додаткові оплати посередникам, і якщо на них не будуть їхати бульдозером.

«Я вмію розмовляти з людьми, з підприємцями, і розумію їх. Я посприяю тому, щоб вони самі, своїми силами там навели лад. Той ринок, який є, в навіть дуже цивілізованих країнах є такі самі ринки, але він має виглядати красиво і бути сприятливим тлом для Луцького замку. Це нескладно зробити, тільки треба дати можливість підприємцям зробити це самим й ізолювати їх від тих, хто з них хоче брати додаткові податі», – розповів Богдан Шиба.

Зазначимо, що в своїй передвиборчій програмі Богдан Шиба заявив, що, зайнявши посаду Луцького міського голови, не буде переносити Центральний ринок.

«Його не потрібно зносити, просто він повинен мати вигляд сучасного цивілізованого ринку. У першу чергу, там не повинно бути антисанітарії. І підприємці готові самі навести лад, якщо на них не будуть їхати бульдозерами», – розповів нещодавно Шиба в інтерв'ю виданню «Волинь.Правда».

Читайте такожГромадський активіст Сергій Чуріков назвав ім’я кандидата, достойного стати мером Луцька

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром