Чому волинські фермери хочуть, аби мером Луцька був Шиба. ВІДЕО

09 Листопада 2020, 11:39
Богдан Шиба 4535
Богдан Шиба

Голова Асоціації фермерів Луцького району Олег Галасун розповів, хто започаткував у Луцьку сільсько-господарські ярмарки, і чому фермери підтримують на виборах мера Луцька Богдана Шибу.

Про це він розказав у відеозверненні до лучан, яке опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиба.

За словами Олега Галасуна, волинські фермери голосуватимуть за Шибу, тому що саме завдяки його сприяння в 2007 році у Луцьку почали функціонувати фермерські ярмарки.

«Варто сказати, що спочатку розмова була досить гострою, оскільки ніхто не розумів, хто є хто, коли ми прийшли до Богдана Павловича. Але тут слід зауважити, що ми мали змогу прийти до нього особисто в кабінет. Все-таки він запровадив правильну систему, коли безпосередньо до мера можна було потрапити на прийом без попереднього запису. Розмова була важкою, не приховую. Але вона закінчилася підписанням меморандуму про співпрацю між асоціацією фермерів Волині і мерією міста Луцька», – розповідає волинський фермер Олег Галасун.

Як результат, вже 14 років в декількох локаціях Луцька працюють ярмарки сільсько-господарської продукції.

«У нас збільшилася кількість продажів, кількість учасників ярмарку, а з іншої сторони – набагато збільшилася кількість покупців. Минулого року, коли йшло до закриття і коли ми хотіли, щоб нас підтримали містяни, ми за дві години зібрали більш ніж 500 підписів, які потім передали в міську раду. Це якраз свідчення того, що ця ярмарка потрібна містянам і це правильний захід, який сьогодні потрібний. Ця ярмарка потрібна й надалі і має функціонувати, бо сьогоднішні обидва претенденти обіцяють, що вона буде працювати. Але одного з претендентів, ми знаємо краще, бо він їх започатковував», –  каже Олег Галасун.

Читайте також«Зробити в Луцькому пологовому коронавірусний шпиталь – злочин», – Богдан Шиба. ВІДЕО

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром