«Волинь-2» зіграла в нічию з «Оболонь-2»

08 Листопада 2020, 13:40
3379

У черговому турі чемпіонату другої ліги «Волинь-2» у дома приймала «Оболонь-2».

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

У звітному поєдинку обидві команди з перших хвилин мали рівні шанси на перше взяття воріт. На початку першого тайму і Арсеній Коркодим, і Дмитро Фастов почергово вступали в гру, відводячи загрозу від власних рамок.

А на 22-й хвилині гри «вибухнули» столичні гості – Дмитро Січевський з дальньої дистанції завдав невідпорного удару в «дев’ятку» воріт «Волині-2» – 0:1. Одразу ж за декілька хвилин міг зрівняти рахунок Дмитро Янчук, однак його удар з меж карної зони потягнув голкіпер гостей.

До завершення тайму продовжувалася рівна боротьба, однак і у ній двічі загрожував воротам «Хрестоносців» Дмитро Касімов – утім, на перерву гості пішли за мінімальної переваги в рахунку.

На другий тайм волиняни вийшли повні рішучості і уже на першій хвилині після відновлення гри застали гостей зненацька – Фастов не зумів зафіксувати удар Назарія Богомаза і пустив його у свою рамку – 1:1.

Одразу ж після цього «Хрестоносці» могли виходити уперед, однак ані Янчук, ані Богдан Кобзар почергово не пробили голкіпера «Оболоні-2». Волиняни перехопили ініціативу в матчі, і раз за разом проводили небезпечні атаки на ворота гостей.

У середині тайму ударом через себе Максим Сасовський влучив у бокову стійку воріт «пивоварів»! Утім, свій шанс вирвати перемогу мали й гості – зокрема, у поперечину наших воріт головою після кутового пробив Антон Рафальський.

«Хрестоносці» продовжували тиснути, а ще один хороший момент для голу мав Сасовський, однак фінальний свисток арбітра матчу таки зафіксував для «Волині-2» першу нічию в нинішньому сезоні.

«Волинь-2» продовжить свій шлях у Другій лізі рівно за тиждень – 14 листопада на виїзді підопічні Альберта Шахова зіграють проти вишгородського «Діназу». 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024