До Луцька завітають київські AC/DC

15 Листопада 2015, 15:02
3046

Лучани матимуть змогу послухати пісні відомого австралійського гурту у виконанні лауреата всеукраїнського фестивалю триб’ют-бендів D/C Train.

Виступ гурту відбудеться у суботу, 21 листопада, у пивному клубі «Майдан».

Виконавці заспівають вічні хіти AC/DC: «It's A Long Way To The Top», «Back In Black» та «Thunderstruck», «Highway To Hell», «Hells Bells», «Thunderstruck». Виконають і композиції, які австралійські рокери наживо майже ніколи не співали: «Go Down», «Rock'N'Roll Singer», «Gone Shootin’», «Satellite Blues», «Cyberspace».

D/C Train – це київський гурт, який створили п'ять товаришів, об'єднаних любов'ю до рок-н-ролу. Сет-ліст гурту складається більш ніж з трьох десятків пісень AC/DC. При цьому D/C Train намагається уникати відвертого копіювання і наслідування зовнішнього вигляду австралійського гурту. Головний принцип  –  акцент на якість виконання, на музику та оригінальність.

Так, у квітні 2015 року D/C Train увійшов у перелік лауреатів всеукраїнського фестивалю триб’ют-бендів. Також команда активно працює над власним матеріалом, який представить слухачам вже цього року.

Окрім того, D/C Train - це перший в Україні і на теренах СНД гурт, який тричі виступив разом з «оригінальним» вокалістом AC/DC Дейвом Евансом. Так, восени 2015 команда відкатала повноцінний тур з Евансом на 7 концертів, які відвідали близько 3000 фанатів. Гурт став єдиним в Україні, який отримав офіційні права на публічне виконання репертуару AC/DC від правовласників, корпорації Universal Music.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром