Як обрати хорошу «мікрохвильовку»: на які комплектуючі звертати увагу

06 Листопада 2020, 12:35
Мікрохвильовка 4346
Мікрохвильовка

Думаєте про нову мікрохвильову піч? Ми порадимо вам, які параметри вибрати, щоб ви залишилися максимально задоволені. Ми пояснимо найважливіші терміни, які вам слід знати, якщо ви вирішите купити нову мікрохвильову піч, а також комплектуючі, такі як тарілка для мікрохвильовки.

Сьогодні, мікрохвильові печі стали невід'ємною частиною кожної кухні. Не дивно – це практичні помічники, які економлять нам багато часу і сил. За допомогою цих приладів ми можемо легко і швидко розігріти їжу, але сучасні мікрохвильові печі також мають ряд інших функцій, завдяки яким їх сфера діяльності значно розширюється. 

Крім основного нагріву страв, вдосконалені моделі мікрохвильових печей можуть також виконувати сушку фруктів, приготування на пару або, наприклад, приготування м'яса на грилі. Перед покупкою мікрохвильової печі гарненько подумайте, які функції вам знадобляться. Виходячи з цього, ви зможете вибрати саме таку мікрохвильову піч, яка буде ідеально відповідати вашим вимогам.

Крім списку функцій, вибираючи мікрохвильову піч, орієнтуйтеся на її обсяг і, що не менш важливо, зовнішній вигляд. Адже саме такий прилад може стати цікавим дизайнерським елементом вашої кухні. Але не варто забувати і про комплектуючих, наприклад: слюда для мікрохвильовки

Сьогоднішні мікрохвильові печі не тільки нагрівають і розморожують їжу, але і оснащені сучасними технологіями, які забезпечують комфортну і здорову обробку їжі і економлять ваш час і гроші. Технологічне оснащення деяких моделей дійсно багате і дійсно є з чого вибрати.

В даний час ви можете вибирати з невичерпного кількості колірних варіацій. До класичних і базових відносяться мікрохвильові печі білого, чорного і з нержавіючої сталі. Однак багато компаній пропонують справжні дизайнерські перлини, які виглядають не як кухонний прилад, а як предмет інтер'єру. Вибираючи духовку, подумайте також про відкриття дверець. Більшість мікрохвильових печей мають класичний бічний отвір, але ви також знайдете моделі з орними дверцями. Вибирайте так, щоб у вас був хороший і зручний доступ всередину.

Ремонт СВЧ: гарне обслуговування важливо!

Догляд за мікрохвильовою піччю вимагає більшого, ніж просто витирання її після кожного використання. По крайней мере, один раз на рік ви повинні зв'язатися з нами і попросити нас провести професійне технічне обслуговування. Мета прийому:

  • Оцініть загальну продуктивність вашої мікрохвильової печі;
  • Визначте всі деталі і компоненти, які мають ознаки зносу і потребують заміни;
  • Переконайтеся, що ваша мікрохвильова піч не споживає більше енергії, ніж повинна;
  • Очищення вентиляційних отворів.

Це щорічне технічне обслуговування не займе багато часу і продовжить час, протягом якого ви можете використовувати мікрохвильову піч, на кілька років, а також практично виключає можливість звернення до нас з приводу аварійного технічного обслуговування.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром