Як закривали навчальний сезон у школі на ЛПЗ

26 Травня 2017, 16:18
7066

На святі останнього дзвоника у НВК № 24 – технологічному ліцеї подарували кошеня для керівника випускного класу.

У НВК № 24 вирішили обійтися без шедевральних та довгих вступних слів. Натомість, швиденько запросили головних героїв свята – випускників. А після гучного та емоційного виконання гімну України слово надали директору навчального закладу Юлії Гринчук. Вона щиро привітала випускників та усіх учнів та батьків, які зібрались на урочистій лінійці.

Після цього вона представила почесних гостей свята – заступника міського голови Юрія Вербича та Олександра Тарасюка – представника міської організації БПП «Солідарність», яка завжди підтримує успішних учнів Луцького НВК №24.

2

2

Присутні почули вітальне слово від Юрія Вербича та молитву отця Олександра, який одразу ж добряче «освіжив» усіх присутніх святою водою. Ну а далі настала черга найуспішніших та найстаранніших, яким вручали похвальні листи.

Також уже традиційно у різних категоріях відзначили «Учнів року» та «Клас року». За сприяння Луцької міської організації БПП «Солідарність» найкращим колективам закупили книги, а найкращі учні отримали ще й грошові нагороди.

«Для успішних дітей такі нагороди – це справжній прояв результативності їхньої праці і чудовий стимул працювати далі», – відзначив представник партії Олександр Тарасюк, додавши, що такі нагородження відбуватимуться щороку.

Гарна пісня у виконанні ще зовсім юної дівчинки продовжилась привітанням випускників від першокласників. Після цього діти, які завершували свій перший навчальний сезон, подарували на пам’ять найстаршим учням школи символічні дзвіночки. А випускники, у свою чергу, зуміли здивувати усіх своїм подарунком класному керівнику – гарненьким кошенятком.

«Тепер вам буде про кого піклуватися після нас», – казали учні.

А далі – хліб директору, квіти вчителям, довгоочікуваний останній дзвінок, масовий політ повітряних кульок та зворушливий прощальний вальс зі здвоєними емоціями на очах у всіх учасників свята…

«Чесно кажучи, відпускати дітей шкода, однак усі вони до нас приходять, розповідають про успіхи, а деякі – і працюють у нашому навчальному закладі. А нам залишається далі працювати і продовжувати по-справжньому любити свою роботу», – підсумувала нашу розмову директор школи Юлія Гринчук

1



1

1

1


1

1

1

1






2






2

3



1

2

1


1

1

1

3


2

1



3

7


3

2






1

2











1


1

1

1




3

Дмитро КУЗНЕЦОВ

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром