Лучанам пропонують підтримати нові проєкти у сфері освіти та туризму

05 Листопада 2020, 13:22
3481

На електронному сервісі громадський бюджет розміщені проєкти, які передбачають створення двох нових музеїв та козацького наметового таборування. 

Окрім цього, можна підтримати проєкти із відновлення та збереження автентичних дверей у Луцьку, серію інтерактивних просвітницьких заходів «Українське лицарство».

Музей історії освіти міста Луцька

З метою вивчення, збереження, використання та популяризації досвіду роботи освітян Луцька пропонують створити стаціонарний та віртуальний музеї історії освіти міста Луцька.

Організатори хочу закріпити роль музею як культурно-освітнього центру з використанням інноваційних технологій, інформаційних і технічних можливостей, сучасних музейних методик, зробити його колекцію максимально доступною для всіх верств населення, стати важливим, відкритим і комфортним простором для спілкування.

Підтримати ідею створення музею історії освіти міста Луцька можна за посиланням.

Читайте також: Луцькі школярі 1980-х

Створення музею історії тролейбусного руху в Луцьку

На базі КП «Луцьке підприємство електротранспорту» пропонують  розмістити музейну кімнату з інформацією про розвиток тролейбусного руху, особливостями його функціонування в місті та відновлення історичного тролейбуса ЗиУ-682В борт 62.

Проект створений з метою популяризації екологічно чистого транспорту та може стати ще одним туристичним об’єктом в місті. Він буде корисним для ознайомлення жителів та гостей міста з історією функціонування тролейбусного руху в Луцьку.


Підтримати ідею створення музейної кімнати базі КП «Луцьке підприємство електротранспорту» можна за посиланням.

Читайте також: Луцькі «рогаті» на ретросвітлинах

Козацьке наметове таборування «Герць 2021» для дітей та молоді

Козацьке наметове таборування «Герць 2021»  – це літній 10-денний табір, що відбувається в умовах, які максимально адаптовані до умов навколишнього середовища.

Таборування спрямоване на оздоровлення тіла, духу та всебічний розвиток дітей та молоді в умовах, максимально наближених до природи. Національно-патріотичне виховання відбуватиметься через призму козацького бойового мистецтва.

Даний проєкт має багато переваг та є відносно легким у реалізації, оскільки не потребує оренди будівель чи споруд.

Підтримати козацьке наметове таборування «Герць 2021» можна за посиланням.

Читайте також: Лучан закликають підтримати проєкти, які покращать туризм у місті

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром