У Луцькому зоопарку поповнення – дві самички-альпаки

26 Травня 2017, 13:03
2518

Колеги з Рівненського зоопарку передали до обласного центру Волині «допомогу» – двох тваринок, аби замінити втрачену раніше через людську дурість альпаку. 

24 травня колекція тварин у Луцькому зоо поповнилася самичками альпак, йдеться у повідомленні на сторінці зоопарку у Facebook.

«Любов із першого погляду існує.(...) Господар вольєру, який мешкає у Луцьку вже тривалий час, радісно зустрів новоселів», – йдеться у дописі.

Нові мешканці теж без зайвої скромності почали освоювати нову територію та позувати фотографу – Олегу Міткевичу.

Читайте також: Маленьким лемурчикам у Луцькому зоо влаштували першу фотосесію

Співробітники зоопарку задоволені, що тварини одразу сприйняли одне одного. І, з огляду на те, що на порозі – чергові вихідні, запрошують лучан і гостей міста у гості: «і старих друзів навідати, і нових улюбленців пригледіти».

«А ще окремо публічно дякуємо керівництву Рівненського зоопарку, який від початків нашої «еволюції» став нам щирим партнером Саме тут найперше повірили у намагання нашого колективу зробити Луцький зоопарк комфортним і для тварин, і для відвідувачів. Чимало особин, які нині у нас мешкають, – це дружня поміч сусідів», – зазначається у дописі.

Ця пара самичок альпак – теж поміч колег з Рівного, після того як в нашому зоопарку тварина загинула від того, що її перегодували, всупереч заборонам, відвідувачі.

Відвідувачам також натякнули, що на цьому сюрпризи не закінчуються. 

Читайте також: У Луцькому зоопарку тепер є панди і екзотичні рослини





 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром