Палац культури: презентували виставу «Щасливі»

15 Листопада 2015, 14:05
3256

Християнський аматорський театр «Алатея» продемонстрував, як потрібно вчитися слухати і чути інших.

Подія відбулася 14 листопада за підтримки Луцького монастиря святого Василія Великого.

Театр «Алетея» функціонує впродовж чотирьох років. «Щасливі» – вже сьома велика постановка у доробку театру. Ще актори брали участь у мініатюрах до християнських свят Різдва та Великодня.

Дія вистави розгортається у коридорі лікарні біля кабінету стоматолога. Головний герой не довіряє незнайомому спеціалісту, тому боїться.

«Щоб показати віру, простіше показати недовіру.Часто ми, як і головний герой, не можемо перевірити щось на смак, запах чи дотик. Тоді залишається тільки насправді довіритися», – каже режисер-постановник Ірина Бурко.

Поступово до головного персонажа приєднуються різні люди: будівельник, бібліотекар, бабуся з внуком і навіть священник. До гурту приєднується й алкоголік. Під час спілкування кожен герой змінює власні погляди, вчиться слухати і чути інших.

«Враження від гри тільки позитивні. Приємно бачити вдячну публіку. Сподіваюся, кожен за дві години постановки відкрив для себе щось нове, переосмислив своє життя чи зрештою просто відпочив», – ділиться враженнями про виставу актор Ігор Боднар.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром