Лесі Українки: у навчально-реабілітаційному центрі відзначили свято Останнього дзвоника

26 Травня 2017, 12:48
6272

У КЗ «Луцький навчально-реабілітаційний центр», що на вулиці Лесі Українки, 20, останній дзвінок пролунав для 12-ти випускників одинадцятого класу.

Цього року учні відзначають свято Останнього дзвоника у п’ятницю, 26 травня.

На території навчально-реабілітаційного центру зібралися учні, батьки, вчителі, аби попрощатися з випускниками закладу і привітати усіх із закінченням навчального року.

«Всім заправляє час. Його нестримний вітер відносить наші дні на тисячі доріг. Та в кінці травня ми беремо квіти, несемо в школу їх як оберіг», – такими словами розпочали ведучі святкову лінійку.

Потому під оплески присутніх запросили випускників. Після мелодії Гімну України представили гостей, які завітали до центру, аби розділити з учнями радість завершення навчального року.

На урочисту лінійку прибув начальник відділу екології Луцькради Анатолій Гламазда, методист управління освіти Луцькради Тетяна Трасковська та директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк.

Начальник відділу екології Анатолій Гламазда
Начальник відділу екології Анатолій Гламазда

Директор ЛПЕ Ігор Грицюк (справа)
Директор ЛПЕ Ігор Грицюк (справа)

Методист управління освіти Луцькради Тетяна Трасковська
Методист управління освіти Луцькради Тетяна Трасковська

Анатолій Гламазда вручив випускникам символічні дзвіночки, після чого до слова запросили директора закладу Лесю Волинець.

«Дорогі діти, шановні батьки, вчителі, гості, ми сьогодні знову перегортаємо сторінку нашого шкільного життя. Позаду навчання, веселощі, пустощі, попереду – найкраща пора літніх канікул… Хочеться, щоб ви гарно їх провели і першого вересня школа знову зустріне вас. Хай буде мирне небо над нашою страждальною Україною, хай будуть всі здорові», – зазначила Леся Волинець.

Директор навчально-реабілітаційного центру Леся Волинець
Директор навчально-реабілітаційного центру Леся Волинець

Опісля промови директора учням вручили грамоти, подяки, нагороди і до слова запросили першу вчительку та класного керівника випускників.

Зі сльозами на очах педагоги дали останні настанови своїм підопічним перед вступом у доросле життя.

Перша вчителька випускників
Перша вчителька випускників

Класний керівник випускників
Класний керівник випускників

Випускники подякували вчителям за турботу, а першачки привітали старшокласників віршами.

На завершення випускники подарували присутнім прощальний вальс та випустили у небо повітряні кульки.

Цього року в навчально-реабілітаційному центрі у доросле життя відправили 12 одинадцятикласників та 18 дев’ятикласників.





























Оксана ВЛАСЮК

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром