Шиба повідомив, хто з екскандидатів на мера готовий його підтримати у другому турі

04 Листопада 2020, 20:45
5553

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба розповів, чи спілкувався із кандидатами, які не пройшли в другий тур виборів мера Луцька щодо його підтримки.

Про це Шиба розповів у інтерв’ю журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині. Уривок інтерв’ю опублікували на офіційній фейсбук-сторінці кандидата.

Зазначимо, що в другий тур виборів Луцького міського голови не пройшли представники трьох парламентських фракцій: «Європейська Солідарність», «Батьківщина», «Слуга народу» та представники «Свідомих» і «Свободи», які також користуються популярністю в Луцьку.

«Так, я зустрічався уже з декількома кандидатами, які не пройшли в другий тур. Є певні домовленості практично з усіма партіями, за якими не стоять олігархи, щодо моєї підтримки», – розповів Богдан Шиба.

Нещодавно на офіційній фейсбук-сторінці кандидата у мери Луцька стартував проєкт «Запитай у Шиби». Лучанин Іван Зінченко запитував, які партії бачить Богдан Шиба у своїй промерській більшості і з ким точно не сяде за стіл переговорів.

«З ким точно не сяду за стіл переговорів – це із фракцією «За майбутнє». З усіма іншими буду обов’язково спілкуватись і домовлятись про спільні дії», – відповів на запитання Шиба.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром