Депутати Луцькради перекроїли бюджет: на що виділили гроші

04 Листопада 2020, 14:15
4389

Депутати Луцької міськради внесли чергові зміни до бюджету.

Прийняли їх під час позачергового засідання сесії, йдеться на сайті ради.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова поінформувала, що збільшили доходи загального фонду бюджету Луцької міської територіальної громади за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами в сумі майже 777,4 тисячі гривень.

Також за рахунок субвенції з державного бюджету збільшили видатки загального фонду бюджету Луцької територіальної громади управлінню охорони здоров’я для КП «Луцька міська клінічна лікарня» в сумі 1,5 мільйона гривень на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Також внесли зміни щодо перерозподілу видатків бюджету.

Зокрема, збільшили поточні видатки на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів для запровадження посилених протиепідемічних заходів в сумі 530 тисяч гривень.

Запропонували здійснити перерозподіл бюджетних призначень у галузях освіти та охорони здоров'я.

Департаменту житлово-комунального господарства збільшити поточні видатки на вивезення ТПВ для ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», оплату за електроенергію для освітлення міста.

Збільшили видатки на поточний ремонт доріг в сумі мільйон гривень за рахунок зменшення видатків на розмітку доріг в сумі 500 тисяч гривень та поточний ремонт колодязів в сумі 500 тисяч гривень.

На капітальний ремонт будинків ОСББ збільшили видатки в сумі 250 тисяч гривень, також запропонували збільшити поточні видатки на фінансову підтримку ДКП «Луцьктепло» на виплату заробітної плати за серпень 2020 року в сумі 2,7 мільйона гривень.

Окрім цього, комунальному підприємству «Луцькводоканал» надали дозвіл на отримання овердрафтового кредиту на 2,5 мільйона гривень, а також підтримали проєкт рішення «Про внесення змін до Програми підтримки ДКП «Луцьктепло» на 2020 рік».

Читайте також: Що там із шаурмою: як впорядковують кіоски у Луцьку

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром