Для дітей-переселенців працюватиме безплатна мовна школа

15 Листопада 2015, 10:43
3078

У Центральній міській бібліотеці для дітей навчатимуть англійської та німецької мов.

«В нас є гарні новини. Наша група отримала грант на проведення безкоштовних занять з англійської та німецької мови», – написала у Facebook Яна Агеєва.

Вона зазначила, що мовна школа «Світ без обмежень» починає заняття з 18 листопада. Для участі у проекті запрошують дітей переселенців віком від 4,5 року до 14.

«Заняття будуть проходити за таким графіком: англійська мова – понеділок, середа,  німецька мова – вівторок, четвер. Навчання буде проходити у приміщенні Центральної міської бібліотеки для дітей, за адресою м. Луцьк, проспект Президента Грушевського, 1», – повідомляє керівник проекту.  
   
У бібліотеці 17 листопада о 18. 30 заплановано батьківські збори. Як зазначає Яна Агеєва, для запису на уроки потрібно зазначити ПІП дитини, ПІП одного з батьків, вік дитини, день народження, школу, клас та у яку зміну навчається, а також телефон для зв'язку, e-mail. Запис можна проводити у особистому повідомленні керівнику проекту Яни Агеєвої.

Проект реалізує Громадська організація «Переселенці Криму та Донбасу» за фінансової підтримки Stabilization Support Services.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром