Затримали інтернет-шахрая, жертвами якого були і лучани

25 Травня 2017, 14:50
2346

На Тернопільщині затримали інтернет-шахрая, який ошукав десятки любителів дорогих ґаджетів.

Аферист півроку розміщував на популярному сайті оголошень інформацію про продаж мобільних телефонів відомих марок за спокусливими цінами. Проте справжнього замовлення так ніхто і не отримав, інформує сайт Подробности.

33-річний житель Бучача розмістив на популярному сайті оголошень інформацію про продаж айфона. Ціну на нього встановив у рази меншу від магазинної. І дзвінки від покупців «посипалися» майже одразу.

«Після того, як домовився із покупцем, для того, щоб людина скинула йому кошти після домовленості, направляв товаро-транспортну накладну і відправляв там пусту коробочку або будь-що, після чого людина скидала гроші», – говорить Володимир Дудин, заступник начальника Бучацького відділення поліції.

Правоохоронці його таки впіймали. Тепер шахрай під домашнім арештом. Розмовляти з журналістами він відмовляється.

Нині відомо про понад два десятки постраждалих. Та це далеко не всі – переконані правоохоронці: адже заяви від ошуканих покупців надходять і далі.

Читайте також: Лучанина судитимуть за шахрайство, погрози вбивством і незаконне позбавлення волі

«Географія потерпілих загалом по всій країні. Київщина, Львівщина, Луцьк, Хмельниччина, Одещина», -– говорить заступник начальника Бучацького відділення поліції.

В кожному випадку йдеться про суму від 10 тисяч гривень. За найскромнішими підрахунками, шахрай виманив у довірливих покупців щонайменше двісті тисяч гривень.

Відео можна переглянути за посиланням.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром