За вихідні у Луцьку зловили трьох п'яних водіїв

02 Листопада 2020, 16:28
Фото ілюстративне 4002
Фото ілюстративне

За вихідні 31 жовтня-1 листопада у Луцьку затримали трьох водіїв, які керували автомобілями у стані алкогольного сп'яніння.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у фейсбуці.

Луцькі патрульні отримали орієнтування, що водій ВАЗ керує у стані алкогольного сп’яніння. Інспектори правопорядку виявили автівку на вулиці Ковельській.
Водій пройшов огляд на стан сп’яніння у лікарні. Результат – позитивний. 

Згодом на проспекті Грушевського інспектори помітили автомобіль Mercedes-Benz С, який порушив правила дорожнього руху. Патрульні зупинили автівку, а у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 2,29 проміле (перевищення допустимої норми у 11 разів).

На проспекті Грушевського патрульні виявили автомобіль ВАЗ, водій якого рухався у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Інспектори правопорядку зупинили транспортний засіб, а у водія виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на місці події показав результат у 2,49 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На усіх водіїв патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали, відповідно до скоєних правопорушень.

Читайте також: На Лесі Українки горіла квартира

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром