У Луцькій поліклініці відділення отримало сертифікат «Чиста лікарня»

02 Листопада 2020, 16:11
3766

Відділення «Центр реабілітації учасників бойових дій» при КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» нагородили сертифікатом «Чиста лікарня».

Про це повідомляють на сторінці медзакладу в мережі.

Асоціація «Служба організації інфекційного контролю» була заснована на базі німецької науково-дослідницької лабораторії др. Рьодгера, тому керується новітніми, сучасними принципами в організації санітарно-епідеміологічного режиму закладу охорони здоров’я.

Медики також розповіли, що основна місія служби – збереження здоров’я персоналу та пацієнтів закладів.

«Нам надзвичайно приємно отримати сертифікат, як визнання, що ми працюємо згідно всіх вимог протиепідемічної безпеки, піклуємось про безпеку та здоров'я як наших пацієнтів, персоналу так і просто відвідувачів. Нам дуже важливо щоб всі хто приходить до нас були здоровими, ми працюємо на благо громадянам нашої держави. Наші двері відкриті абсолютно усім, потрібно лише направлення від сімейного лікаря і ваше бажання повернутись до повноцінного життя», – йдеться у дописі.

Наостанок медики нагадали адресу лікарні, а саме проспект Волі 66а.

Читайте також: Струшування дитини може призвести до пошкодження головного мозку


Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром