Луцька поліція шукає хулігана-розприскувача крові

14 Листопада 2015, 13:00
3355

Поліція порушила кримінальне впровадження за фактом хуліганства, коли в Луцьку невідомий облив кров’ю колишнього прокурора – оперативники розшукують зловмисника.

Як повідомляє СЗГ ГУ Національної поліції, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України.

У статті, зокрема, прописано: «хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом,  карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років».

Нагадаємо, в п’ятницю,13 листопада, на вулиці Кривий Вал поблизу приміщення прокуратури Луцького району невідомий облив і кинув у колишнього прокурора Рівненського району пляшку з рідиною, що нагадує кров.

«На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області, – розповіли в поліції. – За фактом хуліганства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України».

Відтак проводяться заходи по встановленню особи, яка причетна до скоєння правопорушення. Триває досудове розслідування.

Коментарі
14 Листопада 2015, 17:30
правильно зробили із хабарником
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром