Театральний майдан: пропагуватимуть професійно-технічну освіту

24 Травня 2017, 19:12
2015

25 травня з 10 до 14 години на Театральному майдані міста Луцька відбудеться свято професійно-технічної освіти Волині.

Про це повідомляють у Волинській обласній державній адміністрації.

Організатори заходу: управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації за підтримки голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика та голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Проводять захід заради відродження престижу робітничих професій, організації профорієнтаційної роботи серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька та області.

У святі візьмуть участь 20 професійно-технічних навчальних закладів області.

У рамках заходу відбудуться:

-презентація навчальних закладів профтехосвіти та позитивного педагогічного досвіду професійно-технічних навчальних закладів області із питань навчання та виховання робітничої молоді;

-ярмарок-продаж виробів, виготовлених учнями та майстрами виробничого навчання навчальних закладів;

-майстер-класи професійного спрямування;

-виступи учасників художньої самодіяльності;

-виставка технічної творчості учнів;

-обласна виставка дидактичних та методичних напрацювань педагогічних працівників.

На виставці-ярмарку в широкому асортименті буде представлено різноманітні побутові товари та вироби, садовий інвентар, с/г продукцію, вироби з металу та дерева, швейні та столярні вироби, художні промисли. Бажаючі матимуть можливість придбати зазначену продукцію за помірними цінами.

Захід надає можливість донести до учнів старшої школи головні переваги професійно-технічної освіти: можливість отримати повну загальну середню освіту, високий рівень фахової робітничої кваліфікації, здобуття у стінах ПТНЗ початкової вищої освіти та продовження навчання у вищому навчальному закладі за профілем підготовки, щомісячне стипендіальне забезпечення, оплату праці під час проходження виробничої практики, працевлаштування після закінчення навчального закладу.

Учні 9-11-х класів загальноосвітніх шкіл Луцька та області матимуть змогу отримати відповіді на питання щодо вступної кампанії 2017 року та напрямків фахової підготовки у професійно-технічних навчальних закладах.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром