У Луцьку відбудеться фінал чемпіонату міста з баскетболу

24 Травня 2017, 18:24
2059

Підійшов до завершення баскетбольний марафон першого відкритого чемпіонату міста Луцька з баскетболу (Аматорська Ліга) серед чоловічих клубних команд сезону 2017 року, який стартував на початку лютого цього року.

Загальне керівництво за організацією та проведенням Чемпіонату здійснювали управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради, громадська організація «Федерація баскетболу м. Луцька» та Волинська обласна федерація баскетболу, – повідомляють у луцькій мерії.

Змагання започатковані з метою популяризації баскетболу в місті Луцьку та Волинській області, розширення глядацької аудиторії, подальшого підвищення майстерності баскетболістів, залучення широких верств населення до занять спортом, визначення переможців Чемпіонату. 

У цьогорічному відкритому чемпіонаті міста Луцька брали участь шість команд: «SLAM.CITY» (м.Ковель), БК «Володимир» (м. Володимир Волинський), БК «Старий Луцьк», БК «Університет», БК «Чаклуни» та БК «ЛНТУ» з міста Луцька.

В суботу, 27 травня, у залі обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вул. Шевченка,3), глядачі та палкі уболівальники команд матимуть змогу насолодитися фінальними іграми першого відкритого чемпіонату міста Луцька з баскетболу (Аматорська Ліга) серед чоловіків, які і визначать трійку найсильніших баскетбольних команд сезону 2017 року.

О 18.00 годині на майданчик у грі за третє місце вийдуть луцькі команди БК «Університет» та БК «ЛНТУ».

А о 20.00 годині у фіналі зустрінуться команди БК «Чаклуни» (м.Луцьк) та «SLAM.CITY» (м.Ковель).

По закінченні фінальної гри відбудеться вручення ексклюзивного кубка переможця цьогорічної першості, нагород від організаторів, розіграш призів від партнерів турніру.

Також організатори визначать та нагородять спеціальними призами кращого гравця, захисника, нападаючого та центрового.

Запрошуємо любителів баскетболу переглянути фінальні поєдинки та підтримати свої команди.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром