У Луцьку стартував чемпіонат з дворового футболу

24 Травня 2017, 15:17
4159

У Луцьку нарешті розпочали турнір, присвячений пам’яті Миколи Романюка, а вчора відбулися перші ігри чемпіонату.

Урочисте відкриття змагань відбулося на спортивному майданчику ЗОШ №3. У церемонії взяли участь заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, начальник управління з питань молоді та спорту Юрій Волинець, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук, а також голова Федерації футболу Луцька Василь Кохановський.

Перша гра Чемпіонату Луцька з дворового футболу пам’яті Миколи Романюка відбулась між юнацькими командами «Гірка Полонка» та «Гімназійні Гайдамаки».

Протягом чотирьох місяців 109 команд будуть визначати кращих у трьох лігах: дитячо-юнацькій, а також дорослих Лізі А та Лізі Б. Матчі відбуватимуться на міні-футбольних майданчиках ЗОШ №2, 3, 10, 11, 17, 20, 23, 25, а також гімназій №14 та 18. Ігри обслуговуватимуть арбітри Федерації футболу Волині.

Уже з перших ігор турнір запам’ятовується самобутніми та колоритними командами з цікавими стилями гри та назвами. А довготривалий режим змагань дозволяє командам навіть вибудовувати своєрідні турнірні стратегії. «Ми першу гру програли з рахунком 0:4, хоча гра була більш-менш рівною, а нам не вистачило саме такої серйозної турнірної гри. Тому будемо награвати ці зв’язки уже по ходу змагань», – розповів гравець команди «Party Hard» Сергій Петрук.

Ігри першого етапу будуть відбуватися двічі на тиждень: щовівторка та щоп’ятниці. А оскільки команди приблизно поділені за територіальним принципом, то і звання «кращої команди на районі» буде нічим не гіршим, аніж підсумкова перемога у турнірі. 





















 

Дмитро КУЗНЄЦОВ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром