«Самооборона» і ДАІ посилять контроль за водіями Луцька

14 Листопада 2015, 11:23
4310

Відколи офіційно ліквідували міліцейські підрозділи ДАІ на трасах Луцька почастішали випадки порушень правил дорожнього руху, що змусило місцеву «Самооборону» прискіпливіше контролювати рух на дорогах.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook активіст «Самооборони Майдану-Волинь» Сергій Рижков.

«7 листопада 2015 р. в Луцьку перестала існувати міліція (наполовину) та ДАІ (міське), – зазначає дописувач. – В результаті цієї новини, а водії такою новиною поділились дуже швидко, Самооборона Майдану - Волинь та ГШР стали приймати виклики в РАЗИ більше щодо порушення правил дорожнього руху водіями, а також водіння у нетверезому стані!».

Сергій Рижков повідомив, що з ініціативи активістів Самооборони Волині була проведена зустріч з начальником управління ДАІ УМВС у Волинській області, полковником Андрієм Бондаруком.

«Він викликає на період до приступлення обов’язків національної поліції, всіх співробітників ДАІ м. Луцька та області, аби допомагали на волонтерських засадах контролювати дорожній рух по місту», – каже активіст Самооборони.

Отже, відповідно до домовленостей, у будні дні по місту буде патрулювати два автомобілі ДАІ, у вихідні дні – п’ять автомобілів.

«Но!!! Реформи через одне місце роблять...далі буде», – скаржиться активіст.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром