Вражаючі дизайнерські рішення: що може натяжна стеля

29 Жовтня 2020, 14:30
6197

Хочете новизни в будинку, але не готові до будівельного пилу та бруду? Так, оновлення інтер’єру здебільшого передбачає довготривалий ремонт, але це не стосується натяжних стель.

Такий прийом реалізується всього кілька годин, не залишає «ремонтних» наслідків та може, як мінімум, освіжити приміщення і, як максимум, зробити його яскравим та кардинально змінити атмосферу.


Що ж може натяжна стеля? На це питання відповідають спеціалісти ArtVision – компанія з встановлення натяжних стель, яка має більше 14 років досвіду.

Почнемо з того, що натяжні стелі – це надійно, швидко та доступно. Ідеальний вигляд гарантований на десятиріччя, натяжні полотна не тріскаються та не потребують реставрації при правильній експлуатації. Монтаж не займає багато часу та не вимагає ніякої підготовки від власників та, що найголовніше, - не залишає сміття, не псує меблі та стіни в приміщенні.

Говорячи про надійність натяжних стель, мається на увазі їх чудовий стан у будь-якій ситуації та страховка у випадку затоплення. Від натяжних полотен  не буде тріщин, потьоків та обсипаної штукатурки. Ваш ремонт не постраждає в разі надзвичайної ситуації і при усадці будинку або затопленні все буде в порядку.

Від практичних переваг перейдемо до естетичних та дизайнерських. Різноманіття натяжних стель та їх конструкції дозволяє втілити дійсно вражаючі ідеї у життя. Якщо говорити про тренди, то в 2020 році незмінно актуальними залишаються мінімалізм в кольорі, чітка геометрія та декілька сценаріїв освітлення. Але це не означає, що потрібно дотримуватись виключно модних тендецій, тому що існує безліч способів реалізувати стелі стильно та цікаво.

1. Світло

Використання світлодіодних ліній або точкових світильників дає хороше освітлення всього простору з м'яким розсіяним світлом для очей та допомагає розставити акценти. Ще один спосіб – світлова натяжна стеля, яка у вимкненому стані виглядає як звичайна, а при ввімкнені вся її поверхня світиться як єдине джерело, створюючи ефект вільного простору, скляного даху або вікна.


2. Технологія Double Vision

Термін Double Vision - буквально означає подвійне бачення. Він розкриває сутність цього способу декорувати натяжні стелі, при якому для фотодруку використовується не лицьова сторона плівки, а виворітна.


3. Блискуча стеля

Секрет полягає у покритій тисячами крихітних блискіток поверхні. Ці блискітки різного розміру створені з алюмінієвої крихти, яку додають в матеріал на етапі виробництва покриття.

Якщо ви хочете реалізувати вражаючий дизайн вдома чи в комерційному приміщенні, або ж навпаки, шукаєте класичне рішення для стелі – ArtVision знає, що підійде саме вам. Звертайтесь до перевірених компаній, будьте впевнені у результаті та насолоджуйтесь реалізацією власної мрії.

Для отримання безкоштовної консультації телефонуйте за номером:

+380 95 012 39 28

_______

м. Луцьк, вул. Гулака- Артемовського 15А

[email protected]

Сайт: http://www.artvision.in.ua/

Фейсбук: https://www.facebook.com/artvisionsteli

Інстаграм:https://www.instagram.com/artvision.in.ua/

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром