Лучанка Катаріна Завацька виступить у чвертьфіналі турніру в Туреччині

29 Жовтня 2020, 09:00
2904

Катаріна Завацька буде боротися за місце у півфіналі турніру ITF W25 в Туреччині.

Дві українські тенісистки Катаріна Завацька та Дар'я Снігур беруть участь у турнірі ITF25 у турецькому Стамбулі. Спочатку вони обидві пройшли до другого раунду турніру, проте в 1/8 фіналу Снігур вибула, а Завацька продовжить боротьбу за місце в півфіналі. Про це повідомляє портал БТУ.

У другому раунді Завацька зустрічалася з грецькою тенісисткою Деспіною Папаміхаїл. Завацька впевнено перемогла у першому сеті, хоча, в другій партії мала проблеми. Суперниця українки могла перевести гру в третій сет, однак, Катаріна дотиснула її та оформила перемогу 2:0 (6:2; 7:5). Завацька після двох раундів не програла, поки, жодного сету.

В іншому матчі 1/8 фінала Дар'я Снігур протистояла п'ятій сіяній, румунці Єлені Габріелі Русе, якій поступилася у двох сетах 0:2 (6:7 (2:7); 3:6). Перша партія була дуже напруженою, проте у другому сеті Русе змогла взяти ініціативу та, в підсумку, пройти до наступного кола турніру.

На турнірі в Туреччині залишається лише Катаріна Завацька, яка чвертьфіналі зіграє з переможницею пари Вєра Звонарьова (сьома сіяна на цьому турнірі) – Тена Лукаш.

Єлена Габріела Русе протистоятиме третій сіяній Жаклін Адіні Крістіан, яка у другому раунді здолала Пемру Озген із рахунком 2:0 (6:1; 6:2).

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром