Невідомі повибивали вікна в авто активіста «Самооборони»

13 Листопада 2015, 20:14
5282

Поблизу супермаркету «Express Там Там», що на проспекті Відродження, 14а, невідомі побили машину волонтера та активіста «Самооборони» Сергія Рижкова.

Це відбулося 13 листопада близько 17:40 вечора, повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Сергій Рижков близько 17:30  зупинився біля супермаркету «Express Там Там» та зайшов у магазин. «Я повернувся через 5-7 хвилин», – пригадує чоловік. Коли він підійшов до машини, то з одного боку машини було вибите скло і задніх дверцятах. Проте з автомобіля нічого не зникло, хоча на задньому сидінні лежав фотоапарат, а у салоні автомобіля також залишався телефон. У нього  немає припущень хто б це міг зробити. «У виборах вже участі не беру. Може, що на одного з кандидатів багато говорю, значить залишаюся в іншому таборі», – зазначив Рижков. Проте активіст  вважає, що це зробили цілеспрямовано.

«Я вважаю, що це не просто так два скла розбили – підійшли і чимось залізним вдарили,  чи каменем. Просто так не розбивають. Я ж лише з лікарні два тижні тому вийшов», – додав Рижков. За його словами, ніхто не знав, що він зупиниться біля магазину, бо це було незаплановано. Тож він не виключає варіанту, що за його автомобілем стежили. Проте чоловік цього не помітив.

Також громадськия діяч розповів, що підходив до людей, які у той час були біля магазину, але ті кажуть, що нічого не бачили.

Рижков викликав правоохоронців. Вони прибули на місце події лише о 19:10, Сергій Рижков написав заяву до правоохоронних органів.

Нагадаємо, 12 жовтня Сергія Рижкова побили у власному дворі.







 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром