Луцька броварня презентує новий ексклюзивний напій

28 Жовтня 2020, 14:37
3956

В «Карабасі Барабасі» люблять експериментувати з пивом. До карантину щомісяця тут варили новий сорт, тож наразі відновлюють традицію.

Чимало людей звикли до того, що пиво буває лише світле або ж темне. Однак насправді у лінійці набагато більше смаків. Вони можуть розкриватися за допомогою додавання різних солодів, або ж натуральних інгредієнтів. Скажімо, у броварні «Карабас Барабас» завжди є медове – з додавання натурального продукту від волинських бджолярів.

Чимало експериментували й з фруктами, додаючи мандарини, ананас і навіть манго та маракую. Цього разу новий смак «заграє» завдяки ягодам чорниці та гібіскусу.

У закладі планують 6 листопада презентувати новий напій – APA чорниця-гібіскус. Благородний напій зварений з вміло підібраних сортів солоду, американських сортів хмелю та солоду.

Ці рослини покращують працездатність, покращують здоров’я очей та мають антисептичні властивості. Зрозуміло, що будь-які напої варто вживати свідомо та в міру.

У закладі зазначають, що кількість пива – обмежна, тож поціновувачі напою мають можливість спробувати новинку.

Довідково:

APA чорниця-гібіскус

Пиво ель верхового бродіння. Пиво трьохсолодове, базовий склад Pale Ale та спеціалізовані солоди. Хміль американські сорти, які надають унікальний смак та аромат.

IBU (гіркот) - 35

EBC (колір) – 22

Непастеризоване, нефільтроване

Склад: вода, солод, пивні дріжжі, ягоди чорниці, гібіскус.

Енергетична цінність (калорійність): на 100 г пива 192,46 кДж (46 Ккал)

Поживна (харчова) цінність: вуглеводів 4,7 г/100 г

Масова частка сухих речовин у початковому суслі 12,5%

Об’ємна частку спирту 4,8%

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром