Луцька броварня презентує новий ексклюзивний напій
В «Карабасі Барабасі» люблять експериментувати з пивом. До карантину щомісяця тут варили новий сорт, тож наразі відновлюють традицію.
Чимало людей звикли до того, що пиво буває лише світле або ж темне. Однак насправді у лінійці набагато більше смаків. Вони можуть розкриватися за допомогою додавання різних солодів, або ж натуральних інгредієнтів. Скажімо, у броварні «Карабас Барабас» завжди є медове – з додавання натурального продукту від волинських бджолярів.
Чимало експериментували й з фруктами, додаючи мандарини, ананас і навіть манго та маракую. Цього разу новий смак «заграє» завдяки ягодам чорниці та гібіскусу.
У закладі планують 6 листопада презентувати новий напій – APA чорниця-гібіскус. Благородний напій зварений з вміло підібраних сортів солоду, американських сортів хмелю та солоду.
Ці рослини покращують працездатність, покращують здоров’я очей та мають антисептичні властивості. Зрозуміло, що будь-які напої варто вживати свідомо та в міру.
У закладі зазначають, що кількість пива – обмежна, тож поціновувачі напою мають можливість спробувати новинку.
Довідково:
APA чорниця-гібіскус
Пиво ель верхового бродіння. Пиво трьохсолодове, базовий склад Pale Ale та спеціалізовані солоди. Хміль американські сорти, які надають унікальний смак та аромат.
IBU (гіркот) - 35
EBC (колір) – 22
Непастеризоване, нефільтроване
Склад: вода, солод, пивні дріжжі, ягоди чорниці, гібіскус.
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г пива 192,46 кДж (46 Ккал)
Поживна (харчова) цінність: вуглеводів 4,7 г/100 г
Масова частка сухих речовин у початковому суслі 12,5%
Об’ємна частку спирту 4,8%
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром