Депутати визначились з пріоритетними напрямками розвитку Луцька

23 Травня 2017, 14:53
1872

Депутати розглянули зверення Волинського обласного громадського об'єднання «Асоціація регіонального розвитку» щодо визначення стратегічних цілей для подальшої розробки стратегії розвитку міста Луцька.

Сьогодні, 23 травня, депутати Луцької міської ради Андрій Авраменко, Олександр Лазука та Микола Собуцький працювали у складі постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, інформує сайт Луцькради.

Депутати розглянули зверення Волинського обласного громадського об'єднання «Асоціація регіонального розвитку» щодо визначення стратегічних цілей для подальшої розробки стратегії розвитку міста Луцька.

Керівник ГО Петро Гоцалюк зазначив, що в рамках розробки стратегії розвитку міста Луцька було визначено п'ять основних стратегічних цілей. Це, зокрема: 

  • розвиток соціального капіталу,
  • забезпечення стійкого економічного зростання (розвиток та розширення промислових потужностей, туризму),
  • підвищення якості міського середовища (збільшеня кількості зелених насаджень, стабілізація екологічної ситуації, благоустрій міста),
  • забезпечення ефективного управління та розвиток громадянського суспільства.
  • розширення меж міста та міжмуніципальне співробітництво.

Одним із найважливіших стратегічних напрямків розвитку Луцька Петро Гоцалюк назвав саме останній пункт.

Читайте також: Луцьк потребує впровадження програми Екологічного захисту міста

Андрій Авраменко, в свою чергу,  наголосив, що під час розробки стратегії розвитку міста варто приділити більше уваги розвитку спортивної інфраструктури, організації проведення спортивних змагань різного рівня. Його підтримали й інші члени засідання.

Також депутати заслухали звіти про роботу управління з питань фізичної клуьтури та спорту Луцької міської ради у 2016-му році. Крім того, депутатам представили звіти про роботу у 2016 році та основні завдання на 2017 рік ще двох структурних підрозділів міської ради, а саме – відділу у справах сім'ї та молоді та управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром