Територія комфорту для сім'ї: як у «Яровиці» облаштували двори

27 Жовтня 2020, 09:04
3953


«Яровиця» – це житловий комплекс, з якого розпочалася зміна центрального району міста. Він презентує мешканцям концепцію комфортного життя завдяки архітектурним та інфраструктурним рішеннями.

Раніше на цій території знаходилися закинуті промислові приміщення. Житловий комплекс динамічно розвивається: в експлуатацію здані 9 будинків. Зараз триває будівництво завершальних 11-12 будинків і паралельно облаштовується внутрішня інфраструктура житлового комплексу.



Основою концепції «Яровиці» стала територія комфорту для усієї сім’ї, де увагу приділили облаштуванню зручної прибудинкової території.

Тут враховані потреби мешканців різних інтересів, віку, активності. Щоб забезпечити це, для авто передбачено підземний паркінг. Дитячий майданчик для наймолодших, спортивний майданчик для старших. Комплекс прикрашений арт-об’єктами, які цікаво роздивлятися та фотографувати. Біля будинків ростуть красиві дерева та кущі, які збагачують вид. Для освітлення використали елегантні світильники. Біля під’їздів велопарковки.








Чистоту і безпеку території забезпечуватимуть підземні контейнери. Така підземна система поки що є новинкою для міста, але зручніша, екологічніша за традиційну, більш охайна та естетична. Також наявні зарядні станції для електромобілів.

У деяких будинках по два ліфти в кожному під’їзді. Ще важливий елемент зручності, ліфти спускаються у підземний паркінг. Перші поверхи відвели під комерційні приміщення, сервіси, послуги, ресторації, бутіки, дитячі розвиваючі центри. Для авто – підземний і наземний паркінги.




Квартири мають системи індивідуального опалення, вікна з 5-камерним профілем і 2-камерним енергозберігаючим склопакетом. Весь будинок передбачає утеплення мінеральною ватою та оснащений вентильованою фасадною системою.

Детальнішу інформацію про цей та ще один житловий комплекс «Dream Town» від компанії «Єврохолдінг» можете дізнатися на сайтах та на офіційних сторінках у соцмережах.

Отримати консультацію від професійної команди менеджерів ви зможете в центрах продажу за адресами: вул. Яровиця, 17 та вул. Привокзальна, 12

Або ж за номерами телефонів 050 402 05 05 «Яровиця», «Dream Town» 099 07 14 978

Читайте такожЯк DreamTown розробляє планування у своїх квартирах

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром