Енергетики через «круглі столи» вербують луцьких студентів

13 Листопада 2015, 16:12
3560

Керівництво ПАТ «Волиньобленерго» започаткувало традицію відкритого спілкування зі студентами Інституту економіки та менеджменту СНУ імені Лесі Українки – обговорили напрямки діяльності компанії, кількісну та якісну складову споживачів, формування роздрібних тарифів, коефіцієнтний аналіз та цілі енергетичного бізнесу.

До волинських енергетиків завітали переважно п’ятикурсники, які готуються до вибору робочого місця. Тому, беруче вступне слово, генеральний директор «Волиньобленерго» Володимир Купчак висловив побажання побачити когось із присутніх уже в якості співробітника підприємства, інформує прес-служба енергетиків.

Директор компанії зауважив, що вважає студентство колегами, адже й сам працює за принципом «Вік живи – вік учись».

Головним же спікером зустрічі був директор з економіки та фінансів Віталій Коберник, який за допомогою презентаційних матеріалів наочно розповідав гостям про «Волиньобленерго», про історію електрифікації Волині, історію підприємства, специфіку передачі електроенергії, загальну характеристику організації, кількісну та якісну складову споживачів, напрямки діяльності ПАТ, формування роздрібних тарифів, коефіцієнтний аналіз та цілі компанії.

Зустріч поступово перейшла в полеміку. Насамперед гості питали про нюанси виробництва та можливості постачання сонячної та вітрової енергії, ймовірність експорту електроенергії за кордон, кількісні втрати енергії при її передачі на далекі відстані, можливість купівлі й транспортування електроенергії волинянами з інших областей, як і наскільки швидко волинські енергетики вираховують крадіїв електроенергії.

Насамкінець представники «Волиньобленерго» та університету домовились про систематичні зустрічі подібного характеру, а також залучення прикладів підприємства для написання наукових робіт.






 

Коментарі
14 Листопада 2015, 09:05
Заголовок негативний, матеріал - позитивний. Нормальна практика, що студенти провідали підприємство, що тільки виривається з тенет совка
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024