Все, як у дорослих: у Луцьку відбувся дитячий чемпіонат області з тенісу

22 Травня 2017, 15:20
5485

Протягом двох днів на кортах спортивно-розважального комплексу «Адреналін-Сіті» визначали найталановитіших юних тенісистів та тенісисток Волині.

Діти змагалися у декількох вікових категоріях. Зокрема, серед дівчаток до 10 років першою стала нещодавня тріумфаторка Всеукраїнського регіонального огляду-конкурсу юних тенісисток Єлизавета Труш, а у категорії до 12 років найкращою стала Аліна Несмянович.

Дівчата добре знають одна одну як суперниці, тож доволі упевнено повигравали у своїх оптимальних вікових розрядах. «Сьогодні у мене виходило добігати до ліній, виконувати хороші удари та заганяти своїх суперниць. За 12-бальною шкалою можу за турнір собі поставити 11», – по-дорослому оцінює виступ Єлизавета Труш.

Справжньою окрасою змагань став фінал дівчаток у категорії до 14 років. Аліна Несмянович могла святкувати перемогу вже у дещо старші групі, однак програла перший сет Владі Роницькій. А далі на вулиці почалася злива, яка «загнала» юних тенісисток догравати змагання у залі. Там Аліна Несмянович продемонструвала характер, відіграла другий сет та мала усі шанси перемогти у тай-брейку до 10 очок. Втім, у вирішальний момент суперниця зібралася із силами та на емоціях вирвала перемогу у видовищному поєдинку.

У змаганнях серед юнаків віком до 10 років переміг Михайло Степанюк, а серед найстаршої групи (до 14 років) тріумфував Олег Сойко. Останній, незважаючи на те, що виграв усі поєдинки, зізнається – легко не було. «Це мій другий такий турнір, тож тепер будемо далі тренуватися та спробуємо потрапити на змагання ще більшого рівня», -– розповів юний спортсмен.

Після турніру головний суддя змагань Юрій Труш нагородив усіх переможців та призерів цінними подарунками, відзначив видовищність таких дитячих змагань, а також тріумф тенісної академії «Адреналін», вихованці якої перемогли в усіх вікових категоріях чемпіонату Волині. 

1

1

1


1











 

Дмитро КУЗНЄЦОВ

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024