Будинки Яровиці завжди готові до зими

26 Жовтня 2020, 09:14
Яровиця 3225
Яровиця

Завжди готові до зими будинки від компанії «Єврохолдінг». Впровадження в будівництво сучасних енергоощадних технологій надає мешканцям чимало переваг: зменшення енергоспоживання, заощадження коштів сімейного бюджету на рахунках за комунальні послуги та створення комфортних умов проживання.

Розглянемо, які будинки вміють зберігати тепло і не допускають його виходу назовні та не «опалюють» вашим коштом вулицю.

Утеплені фасади та енергозберігаючі вікна це must have будь-якої будівлі.

Яровиця Fly «одягнеться» у вентильований фасад SCANROC – одну з кращих фасадних систем. Найбільш значущими перевагами системи вентильованих фасадів SCANROC є довговічність, енергоефективність, краса, ремонтопридатність.


 

Ці фасади забезпечують високі і стабільні показники з теплового опору. Будинки до 40% енергоефективніші  (дозволяє істотно економити не лише на опаленні в холодну пору року і кондиціонуванні влітку). Система SCANROC дозволяє виключити негативний вплив «щілин холоду», тобто частин будівельних конструкцій, які мають прямий контакт з навколишнім середовищем (міжповерхові перекриття, віконні перемички).

Також, ця система дозволяє зберегти стіни будівлі сухими, що зберігає нормальний мікроклімат і не дозволяє розвиватися всередині грибкам та цвілі.

Утеплення і облицювання фасаду будинку винесені на зовнішні сторони стін, що дозволяє захистити стіни від будь-яких впливів зовнішнього середовища і зберегти всю корисну площу приміщень. Також утеплювач 100 мм дозволяє зменшити вплив вуличного шуму приблизно на 25%.

У Яровиці монтують 5-камерні німецькі вікна з системою триплекс BRUGMANN, профіль SALAMANDER з двокамерним шумоізоляційним склопакетом.

Це ідеальне рішення, що відповідає всім вимогам енергоощадності та безпеки.


 

Зменшення енерговитрат відбувається завдяки ущільненому профілю та високої якості пластику. Глибока посадка склопакету значно знижує «місток холоду» через дистанційну рамку склопакету. Металеві підсилювачі не стикаються зі стінками камери завдяки спеціальним виступам на стінках підсилювальної камери, що знижує втрати тепла по стінках профілю і підвищує тепловий опір профілю. Також у холодну пору року вдається уникнути випадання конденсату на внутрішній поверхні профілю (скління 44 мм).

Інвестуйте в енергозбереження! Відчувайте себе добре дома завжди, незалежно від пори року.

http://yarovytsya.com.ua

Телефон для додаткової інформації: 050 402 05 05

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром