Як голосують відомі лучани

25 Жовтня 2020, 17:13
30862

Відомі жителі Луцька впродовж 25 жовтня активно діляться на особистих сторінках у фейсбуці світлинами із виборчих дільниць, закликаючи земляків зробити і свій вибір.

Дехто не соромиться натякати, навпроти якої політичної сили поставив галочку, а для декого цей день – взагалі особливий. Район.Луцьк вирішив показати, як голосують відомі лучани, і нагадати, що день виборів ще триває, тож, якщо Ви досі не проголосували – не варто баритися.

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба проголосував на місцевих виборах разом з дружиною, сином та старшим онуком.

«Для мого онука Устима тут все цікаво, а для мене це – чергові вибори, на яких намагався бути щирим і відвертим з лучанами. Дякую, Олю і Павле, що мене підтримали. Без ваших слів, без вашого тепла не уявляю свого життя», – йдеться в дописі.

Також Богдан Шиба закликав лучан прийти на дільниці, аби проголосувати.

«Любі лучани, приходьте на дільниці. Все залежить тільки від вас. Будьмо дужі!» – йдеться в дописі кандидата на посаду Луцького міського голови.



Свою присутність на виборчій дільниці фотографіями засвідчив ректор ВНУ, а окрім того ще й кандидат до облради від партії «За майбутнє» Анатолій Цьось.

«Не будьте байдужі. Зробіть свій вибір!», – закликав він.

Журналіст Юрій Горбач поділився своїми думками щодо опитування від президента Зеленського.

«Пройшов опитування від Зеленського. По процедурі не внушає довіри: студентки, які нібито волонтерять, обліку виданих анкет немає, є випадки, коли заповнюють анкети замість людей пенсійного віку (бачив на власні очі). Такою процедурою можна так наопитувати...

Але надія на позитивний результат виборів лишається. Сподіваюся, у ради зайде більше адекватних людей і молоді, які зможуть просувати корисні ідеї», – йдеться у дописі.

Про свою явку на виборах-2020 повідомили також історикиня Тетяна Яцечко-Блаженко та децентралізаторка Олена Кузьмич.

Характерною для сьогоднішнього дня світлиною з паспортами поділився також воїн АТО та активіст Олексій Кушнєр, де він разом з дружиною, керівницею «ГаРмИдЕр ангар-stage» Ольгою Валянік.

Проголосувати прийшла і директорка Луцького зоопарку Людмила Денисенко, і не сама, а з віднедавна повнолітнім сином, для якого це – перші вибори.

Фотографією з дільниці поділилася і волинська редакторка і журналістка Наталія Пахайчук.

«Температура 36.6, а от явка –15.5%. Порожньо на дільниці, навіть «5 питань» ніхто не задав», – написала вона.

Проголосувала й кандидатка філологічних наук, доцентка Анна Данильчук.

«Ми – проголосували, чого й вам бажаємо», – йдеться на її сторінці.

Свій голос віддав і кандидат в депутати Роман Романюк.  Він закликав не пропустити шансу і обрати, яким буде майбутнє.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
25 Жовтня 2020, 19:50
Іду голосувати і собі.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром