У складі Луцької міської ТВК від часу утворення двічі змінювали секретаря

24 Жовтня 2020, 10:47
Фото ілюстративне 4514
Фото ілюстративне

Станом на 22 жовтня у поточному місяці у складі обласної, районних та міських ТВК на Волині здійснили 19 замін, в тому числі  2 заміни секретарів та 1 заміну голови комісії. Окрім того, один член комісії склав повноваження за особистою заявою. Загалом же від часу утворення комісій змінилося близько 33% їх складу – на 288 членів комісій припадає 96 замін, а троє членів комісій добровільно склали повноваження.

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

Волинська обласна ТВК

Відповідно до постанови ЦВК №327 від 1 жовтня за поданням партії «Європейська Солідарність» достроково припинили повноваження Олександра Тарасюка. Натомість членом комісії стала Юлія Дзвонко.

Луцька міська ТВК

Відповідно до постанови ЦВК №327 від 1 жовтня у комісії замінили секретаря: за поданням ВО «Батьківщина» ним замість Тамари Гейло стала Інна Ковальчук. Також ця ж партія замінила Ольгу Дахновську на Аллу Храпову.

Згідно із постановою ЦВК №347 від 4 жовтня знову відбулася заміна секретаря. Тож замість Інни Ковальчук цю посаду зайняла Ольга Дахновська. Водночас за поданням ВО «Батьківщина» виключили Аллу Храпову, а до комісії знову увійшла Тамара Гейло. Окрім того, у складі комісії змінилося представництво партії «Соціалісти»: Олега Лисицького замінив Роман Мулярчук.

Ковельська районна ТВК

Згідно із постановою ЦВК №327 від 1 жовтня у складі комісії замінили представника ВО «Батьківщина». Замість Ольги Назарук працювати почала Олена Рожко.

Камінь-Каширська районна ТВК

Згідно із постановою ЦВК №347 від 4 жовтня у зв’язку із особистою заявою достроково припинили повноваження Анатолія Велигоцького («Всеукраїнський народний союз»). Таким чином, кількісний склад комісії зменшився ще на 1 людину.

Володимир-Волинська міська ТВК

Згідно із постановою ЦВК №347 від 4 жовтня у складі комісії замінили одразу 3 членів. За поданням «Європейської Солідарності» Мар’яну Олещук замінила Юлія Скіц; за поданням партії «За Одещину» замість Михайла Рудаєва до комісії включили Віру Алєксєйчук; від «Перемоги Пальчевського» замість Ірини Ядерко у комісію ввійшла Людмила Павленко.

Горохівська міська ТВК

Відповідно до постанови ЦВК№354 від 6 жовтня замінили членкиню комісії за поданням партії «Українська стратегія Гройсмана». Тож замість Лариси Гуверт увійшла Галина Іщук.

Згідно із постановою ЦВК №400 від 19 жовтня замінили представника за поданням Партії Пенсіонерів України. Тож замість Віталія Свириденка до ТВК ввели Наталію Янюк.

Ковельська міська ТВК

Відповідно до постанови ЦВК №327 від 1 жовтня відбулася ротація членів ТВК за поданням партії «Сила і Честь». Тож Михайла Жукова виключили зі складу комісії, включивши натомість Ірину Каленікову. Також замінили представника за поданням «Європейської Солідарності»: замість Олени Рижко включили Оксану Решетник.

Згідно із постановою ЦВК №347 від 4 жовтня замість Романа Мороза за поданням «Слуги народу» включили Ларису Колотюк, а замість Валентини СіньчукОльгу Поворознюк.

Рожищенська міська ТВК

Відповідно до постанови ЦВК №347 від 4 жовтня за поданням «Української стратегії Гройсмана» виключили заступницю голови комісії Тетяну Третяк, призначивши натомість на цю посаду Ларису Покидько.

Згідно із постановою ЦВК №390 від 15 жовтня, у складі комісії здійснили ротацію представників за поданням двох партій. Тож за проханням Радикальної партії Олега Ляшка Віктора Марюка замінила Олена Мартинюк. Натомість від «Слуги народу» замінили голову комісії. Замість Віталія Жуковського комісію очолив Віктор Марюк.

Зауважимо, що у вересні у складі ТВК відбулося 34 заміни, а протягом серпня у складі комісій, враховуючи перші ротації, загалом замінили 43 члени комісій. Як раніше повідомляла ОПОРА, відповідні комісії (одну обласну, 4 районні та 11 міських) ЦВК утворила під час засідання 10 серпня. До їх складу увійшло 288 осіб. Напередодні виборів загальна кількість замін становить 96, що становить близько 33% від загального кількісного складу. Окрім того, 3 члени комісії склали повноваження за особистими заявами.

Читайте також: Правила поведінки на виборчій дільниці 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром