Народна депутатка України Марія Іонова відвідала Луцьк та провела ряд зустрічей

23 Жовтня 2020, 19:28
3616

Насамперед Марія Іонова навідалась в Центр реабілітації учасників бойових дій. Народна депутатка була вражена Центром - сучасний та добре оснащений, і лише за цей рік, попри карантин, в ньому пройшли реабілітацію 1200 людей, з який 600 учасники бойових дій, інші – члени їхніх родини.

Марія Іонова також зустрілася з колективом місцевої поліклініки, яких найбільше цікавило фінансування для боротьби з Covid-19 та фінансова компенсація для медичних працівників, які захворіли на цю недугу, або ж померли.

Окрім того, спільно з командою «Європейської Солідарності» Волині провели три зустрічі з трудовими колективами таких підприємств, як ТзОВ «Луцький хлібокомбінат», ТзОВ «Промтексервіс» та ПрАТ «Луцькавтодор».

Юлія Вусенко, яка очолила список ЄС до Волинської обласної ради, провела екскурсію для гості міста Музеєм сучасного мистецтва Корсаків. 

На завершення візиту народної депутатки до Луцька стала зустріч з активною місцевою молоддю, з якими поговорили про стан молодіжної політики в області, молодіжні програми та можливості для студентів. Окремою темою розмови було введення інформаційної війни та боротьба в медіапросторі.







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром