Віктор Кривцун «Сєдой» закликає своїх побратимів проголосувати за кандидата в мери Луцька Дмитра Глазунова

23 Жовтня 2020, 18:09
4319

Ветеран АТО /ООС, бойовий офіцер спецпідрозділу «Світязь» Віктор Кривцун на псевдо «Сєдой» пройшов кривавий коридор Іловайська, оточення і прорив у Вуглегірську.

Він був поранений, перебував у полоні.

«Дмитра я знаю понад 30 років і вважаю його гідним цієї високої посади. Але зараз не про те. Давайте відверто і без політики. З перших днів війни Дмитро організував програму «Мистецька терапія» з психологічної реабілітації бійців, згідно з якою у нас в обласному госпіталі інвалідів побували відомі українські артисти Павло Зібров, Богдан Бенюк, скрипаль з Канади Василь Попадюк, наші місцеві зірки.

А скільки за 6 років ми відвідали концертів, вистав, екскурсій! Усього і не перерахувати! У нас в госпіталі є навіть виставка картин, які малювали наші хлопці на арттерапії з професійними художниками, які приїжджали з Дмитром. Відверто скажу: Дмитро Глазунов заслужив, щоб я віддав свій голос на виборах Луцького міського голови саме за нього. Тож сьогодні, закликаю своїх побратимів проголосувати за кандидата в мери Луцька Дмитра Глазунова», – зауважив Віктор Кривцун.

Читайте також: Головне – не проспати Луцьк», – заключне слово кандидата в мери Дмитра Глазунова

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром