Замкова площа: князь Любарт привітав атлетів

13 Листопада 2015, 12:54

До міста на чемпіонат з кросу приїхало понад 400 учасників з усієї України.

У четвер, 12 листопада, на Замковій площі відбулося офіційне відкриття чемпіонату України з кросу, який відбуватиметься 13–14 листопада.

У гості до Любарта завітало понад чотириста спортсменів, яких привітав сам князь зі своєю дружиною. Чоловік у колоритному князівському вбранні ласкаво запросив усіх до своїх володінь і побажав спортсменам вдалого чемпіонату. Після чого наказав запалити смолоскипи з вогнем доблесті та звитяги для зустрічі «спортивних воїнів».



Зі сцени атлетів вітали поважні гості, які зичили наснаги перед майбутніми змаганнями. Генеральний секретар Федерації легкої атлетики України Михайло Медвідь побажав спортсменам здоров’я та хороших результатів. Сподівання на гарний виступ атлетів висловили і український спортсмен, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Іван Гешко та очільник Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк.

«Волинський край став прикладом того, що тут почали рости спортивні об’єкти, як гриби після дощу. І це дуже добра тенденція. Тож бажаю усім хорошого виступу на чемпіонаті», – зазначив Іван Гешко.

Оскільки змагань чекали лише наступного дня, атлетів та усіх охочих запросили провести вечір у компанії запальних виконавців. Вечір виявився напрочуд вітряним, тож першими зігрівати публіку взялися учасники джазового гурту «Лучеськ бенд».


Змінила їх не менш «гаряча» Наталка Карпа, яка змусила підтанцьовувати не лише фан-зону, а й тих, хто ласував шашликом далеко від сцени.


Та коли до публіки вийшов Арсен Мірзоян, димний аромат уже мало кого вабив. Люди робили селфі на фоні виконавця, залюбки співали ліричні рядки відомих пісень і танцювали під запальні ритми.