Нардепка Марія Іонова відвідала Центр реабілітації учасників бойових дій

23 Жовтня 2020, 10:11
3245

Народна депутатка України Марія Іонова зустрілася з колективом «Луцький центр первинної медичної допомоги» (поліклініка №1), керівником якого є Ігор Гнетньов, який є першим номером в списку «Європейської Солідарності» до Луцькради.

До зустрічі також доєднався кандидат від ЄС Олексій Подригуля.

Під час зустрічі обговорили медичну реформу, її впровадження та перспективу. Говорили про розкрадання коштів з фонду для боротьби з COVID-19, які потратили на ремонт доріг.

Лікарів поліклініки цікавило питання фінансової компенсації медикам, які захворіли на COVID-19 та родичам лікарів, які померли від цієї хвороби.

Марія Іонова неодноразово була на сході країни, тому їй було важливо побувати в Центрі реабілітації учасників бойових дій, про який їй розповідали наші бійці на Донбасі.

Народна депутатка була вражена Центром, що він діючий і що за цей рік, попри карантин, в ньому пройшли реабілітацію 1200 людей, з них 600 учасників бойових дій, решту члени їх сімей.

Юлія Вусенко, яка очолила список ЄС до Волинської обласної ради, зазначила, що важливо правильно обрати партію на місцевих виборах, бо показовим було голосування за створення цього Центру, коли окремі депутати не голосували за його створення через партійну приналежність.

Читайте також: Місцеві вибори: як заповнювати бюлетень, щоб ваш голос не пропав












 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром