До Луцька з презентацією книги приїде письменниця Лариса Ніцой

22 Жовтня 2020, 14:46
Лариса Ніцой 3774
Лариса Ніцой

У четвер, 22 жовтня, до Луцька завітає відома українська письменниця Лариса Ніцой. Ціль візиту – презентувати свою нову книгу про відомого українського громадсько-політичного діяча В'ячеслава Чорновола.

Зустріч відбудеться у Музеї українського сучасного мистецва Корсаків о 17:00. Про це інформує пресслужба ГО «Розвиток мікрорайонів міста».

«Казка про славного Орленка – це історія для дітей та дорослих. У цій книжці незвичне все: і зміст, і оформлення. Вона складається з двох частин: для менших читачів, і для старших. Уперше для менших читачів за допомогою казки про В’ячеслава Чорновола піднімається тема боротьби українського народу за свою незалежність. Старших читачів чекає зворушливий нарис про Чорновола з мало відомими широкому загалу фактами його життя. І казка, і нарис різні за сприйняттям, але доповнюють одне одного. Уперше за художнього оформлення книжки поєднано два формати: модний у світовій книжковій індустрії «picturebook» – для казки, та традиційний – для нарису. Малюнки до казки наповнені символізмом епохи шістдесятництва», – йдеться в анонсі.

Читайте також: У Луцьку фестиваль «Стравінський та Україна» закриватимуть польські музиканти

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром