Центр: планують поремонтувати дорогу до вулиці Чехова

13 Листопада 2015, 12:14
2731

Проект реконструкції проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського майдану за сьогоднішніми цінами сягає 34 мільйонів гривень, наступного року заплановано відремонтувати дорогу до вулиці Чехова.

Про це розповів Луцький міський голова Микола Романюк у четвер, 12 листопада, під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс», пише Волинський інформаційний портал.
 
Градоначальник зазначив, що лунало багато критики щодо ремонту дороги на проспекті Волі. Утім нагадав, що там було різної текстури асфальтне покриття, бо постійно латали ями. А це  – центр міста, було соромно за такий його вигляд.
 

«Розказували, що там вкрали гроші, що можна було дешевше це все зробити. Я спеціально взяв роздруківку – 6 мільйонів 495 тисяч гривень обійшовся той об’єм робіт. Адже вартість одного квадратного метра нині діючого полотна – 290 гривень», – озвучив цифри Микола Романюк.
 
Поки що дійшли поки до переходу від театру до готелю «Україна». Там робитимуть «кишеню» для зупинки громадського транспорту.


«І є проект реконструкції проспекту Волі від вулиці Шопена до Київського майдану. Зараз у мене немає цифр з собою. Щоб не помилитися, це буде 32 чи 34 мільйони гривень», –  сказав міський голова.

За його словами, вся потрібна документація вже виготовлена, лишається провести тендер.

«У планах, якщо все буде добре, наступного року до вулиці Чехова можна зробити», – запевнив Микола Романюк.
 
У рамках реконструкції проведуть ремонт і тротуарів. Градоначальник пояснив, що лучанам доведеться почекати до весни – цього року не проводили робіт, оскільки проїжджу частину будуть розширяти. Тож не хотіли викидати кошти на вітер.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром